VI RULLER MED OMHU!
mindre madspild
Vi kun bestiller og bruger de råvarer, der faktisk bliver spist – en smartere og mere bæredygtig løsning for både os og miljøet.
fair priser for alle
Selvom vi ikke er en all-you-can-eat restaurant, kan vi give dig mere fisk i dine rolls, da vi ikke skal bekymre os om begrænsninger – og til samme gode pris!
ansvar og kvalitet
Vi bruger ansvarligt fanget fisk og planlægger nøje vores indkøb, så vi minimerer madspild.
BÆREDYGTIGHED
På vores restaurant er bæredygtighed kernen i alt, hvad vi gør. Vi er engagerede i kun at bruge etisk fanget, MSC-certificeret fisk, hvilket sikrer, at den seafood, der serveres på din tallerken, både er af høj kvalitet og ansvarligt indkøbt.
På vores restaurant er bæredygtighed kernen i alt, hvad vi gør. Vi er engagerede i kun at bruge etisk fanget, MSC-certificeret fisk, hvilket sikrer, at den seafood, der serveres på din tallerken, både er af høj kvalitet og ansvarligt indkøbt.
Vi træffer også bevidste valg, når det kommer til emballage og prioriterer papiralternativer til takeaway-bestillinger for at reducere vores miljøpåvirkning. Derudover tager vi madspild alvorligt, sorterer det omhyggeligt og samarbejder med Too Good To Go for at minimere affald og støtte et mere bæredygtigt fødevaresystem.
I modsætning til all-you-can-eat-restauranter giver vores stabile og forudsigelige kundestrøm os mulighed for at planlægge vores indkøb af frugt, grønt og fisk omhyggeligt. Dette gør det muligt for os at styre vores lager effektivt, reducere spild og sikre, at vi altid serverer friske, kvalitetsretter til vores gæster.Ved at træffe disse bæredygtige valg er vi stolte af at bidrage til en sundere planet, samtidig med at vi tilbyder en enestående spiseoplevelse.


Vi træffer også bevidste valg, når det kommer til emballage og prioriterer papiralternativer til takeaway-bestillinger for at reducere vores miljøpåvirkning. Derudover tager vi madspild alvorligt, sorterer det omhyggeligt og samarbejder med Too Good To Go for at minimere affald og støtte et mere bæredygtigt fødevaresystem.
I modsætning til all-you-can-eat-restauranter giver vores stabile og forudsigelige kundestrøm os mulighed for at planlægge vores indkøb af frugt, grønt og fisk omhyggeligt. Dette gør det muligt for os at styre vores lager effektivt, reducere spild og sikre, at vi altid serverer friske, kvalitetsretter til vores gæster.Ved at træffe disse bæredygtige valg er vi stolte af at bidrage til en sundere planet, samtidig med at vi tilbyder en enestående spiseoplevelse.